Silverlight error 2103

May 6, 2011 at 4:20 AM

Trying to run statlight with my xap file and i keep getting:


Starting Test Run: 6/05/2011 11:38:59 AM


A Silverlight MessageBox dialog was automatically closed.
Caption: Unhandled Error in Silverlight Application
Super Secret StatLight Code: 836D4425-DB59-48BB-BA7B-03AB20A57499
Code: 2103
Category: InitializeError
Message: Invalid or malformed application: Check manifest

Dialog Message:
Message from webpage

------------------ Test Failed ------------------
Test Namespace:
Test Class:
Test Method:
Other Info: A Silverlight MessageBox dialog was automatically closed.
Caption: Unhandled Error in Silverlight Application
Super Secret StatLight Code: 836D4425-DB59-48BB-BA7B-03AB20A57499
Code: 2103
Category: InitializeError
Message: Invalid or malformed application: Check manifest

Dialog Message:
Message from webpage
-------------------------------------------------

Any Ideas? Im happy to upload the xap file.

Coordinator
May 6, 2011 at 12:25 PM
Edited May 6, 2011 at 12:25 PM

I sent you an email, feel free to attach the xap there and I'll take a look.

P.S. what version of StatLight are you on?

May 10, 2011 at 1:25 AM

Im getting the same error,  when I compile and run the latest source.

When I run with the -b option I see a silverlight dialoge to download and install silverlight.

Any ideas?  thanks.

Coordinator
May 10, 2011 at 3:18 AM

Sorry to ask the obvious, but have you run the Silverlight install?

I never received a xap from lodle to test any issues with so this was never resolved.

May 10, 2011 at 5:38 AM
Hey,

Sorry very busy atm. Ill send you the file tomorrow. Yeah i have silverlight 4 installed as i can run it via visual studio fine.


Mark



On , staxmanade <notifications@codeplex.com> wrote:
>
> From: staxmanade
> Sorry to ask the obvious, but have you run the Silverlight install?
>
> I never received a xap from lodle to test any issues with so this was never resolved.
>
> Read the full discussion online.
> To add a post to this discussion, reply to this email (StatLight@discussions.codeplex.com)
> To start a new discussion for this project, email StatLight@discussions.codeplex.com
> You are receiving this email because you subscribed to this discussion on CodePlex. You can unsubscribe on CodePlex.com.
> Please note: Images and attachments will be removed from emails. Any posts to this discussion will also be available online at CodePlex.com
>
>
May 11, 2011 at 1:31 AM

Hi yes I do have silverlight installed. After a bit more investigation the problem is only happening on the SelfHostedWebBrowser.  I installed firefox and was able to get it to run by setting the -WebBrowserType="Firefox"  flag.

Coordinator
May 11, 2011 at 9:08 PM

bjfrater

Thanks for the update. Strange that it works in FF but not the self hosted one. At this point I don't have any ideas (sorry). Let me know if you find anything else strange.

May 12, 2011 at 12:38 AM
Edited May 12, 2011 at 12:44 AM
Here is the file in question: http://www.mediafire.com/?esm5jakezze6ghu


Edit: Seems it didnt attach my file. :( Ill upload it.

I also tried with firefox and chrome and it sits there doing nothing

Coordinator
May 12, 2011 at 1:43 AM
Edited May 12, 2011 at 1:45 AM

lodle

Ok, I was able to reproduce the error on the StatLight.v1.4.4128 build that was up on StatLight's release page.

When I tried the latest, it appeared to work as expected. I've just uploaded the latest build (StatLight.v1.4.4147.33851-8b9c379) from TeamCity to the StatLight release page.

Go download the latest version and let me know if that helps.

Coordinator
May 12, 2011 at 1:48 AM
Edited May 12, 2011 at 1:49 AM

lodle

Actually, I don't know now if this will resolve your issue.

When I ran the xap you sent up in the v1.4.4128 build I received a different error than you (NullReferenceException) - but the latest build does run the tests. It reports a ReflectionTypeLoadException but still appears to execute some tests.

Here's what I'm seeing [Total 10, Successful 8, Failed 2]

Could you let me know how the latest build works for you?

 

May 20, 2011 at 5:46 AM
Edited May 20, 2011 at 5:46 AM

Seems to be running now. Think mef is screwing up. :P

 

Thanks